Entreprenad inom mark och gräv

Morsning och god morgon och välkommen till bloggen. Det här inlägget ska handla om att jag och min sambo som köpte ett hus i april var tvingade till att dränera runt huset. Vi fick då bra hjälp av en firma som utför professionella markarbeten. Jag hoppas att jag genom det här inlägget ska kunna vara till hjälp för er som möjligtvis behöver få hjälp inom entreprenad på Lidingö, när det kommer till sådan entreprenad som har med mark och gräv att göra. 

Som jag sa så flyttade vi in i huset i april, och vi visste att det var en fuktskada i källaren så något dolt fel var det inte frågan om. Det var viktigt att mota Olle i grind så att fuktskadan inte blev värre, så prio ett blev dräneringen, och vi behövde då omfattande grävhjälp i trädgården vilket N.L Gräv & Entreprenad var behjälpliga med. Jag hörde mig för lite i bekantskapskretsen om det var någon kände till någon firma inom entreprenad på Lidingö, och jag fick då tipset att vända mig till denna firma av en gammal bekant. Han berättade att det är en firma som är kompetent inom det här med gräv och entreprenad på Lidingö. Jag blev glad över tipset så det blev så att även jag och min sambo hörde av oss till firman som sedan gjorde jobbet. Jag måste säga att de gjorde ett riktigt kvalitativt jobb. N.L Gräv & Entreprenad är ett företag som prioriterar god kundservice och det märker man tydligt när man har med dem att göra. Deras medarbetare avslutar aldrig ett arbete innan kunden är helt nöjd, och jag kan verkligen gå i god för att ni i Lidingö som behöver hjälp inom entreprenad kommer att få all hjälp ni behöver av N.L Gräv & Entreprenad.